Деца "Център" - 2017/2018
Програма на: Локо Пд-2 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 17.09.2017 12:00 h Ботев 2005 - Локо Пд-2 20056 - 0 Загуба
2 20.09.2017 16:00 h Локо Пд-2 2005 - Гигант 200516 - 0 Победа
3 24.09.2017 12:00 h Родопа 2005 - Локо Пд-2 20050 - 4 Победа
4 27.09.2017 16:00 h Локо Пд-2 2005 - Локо Пд-1 20050 - 3 Загуба
5 01.10.2017 10:30 h Раковски 2005 - Локо Пд-2 20052 - 6 Победа
6 08.10.2017 10:30 h Локо Пд-2 2005 - Левски Пат 20051 - 4 Загуба
7 14.10.2017 10:00 h Ботев 2006 - Локо Пд-2 20053 - 0 Загуба
8 22.10.2017 10:30 h Локо Пд-2 2005 - Асеновец 200512 - 2 Победа
9 29.10.2017 10:30 h Брестник 2005 - Локо Пд-2 20050 - 2 Победа
10 05.11.2017 10:00 h Локо Пд-2 2005 - Марица Пд 20053 - 1 Победа
11 11.11.2017 10:30 h Векта 2005 - Локо Пд-2 20051 - 3 Победа
12 19.11.2017 11:00 h Асти 2005 - Локо Пд-2 20052 - 2 Равен
13 26.11.2017 10:30 h Локо Пд-2 2005 - Атлетик 20056 - 0 Победа
14 11.03.2018 10:30 h Локо Пд-2 2005 - Ботев 20050 - 13 Загуба
15 18.03.2018 10:30 h Гигант 2005 - Локо Пд-2 20052 - 10 Победа
16 25.03.2018 12:00 h Локо Пд-2 2005 - Родопа 20050 - 0 Равен
17 01.04.2018 10:30 h Локо Пд-1 2005 - Локо Пд-2 20057 - 0 Загуба
18 04.04.2018 10:30 h Локо Пд-2 2005 - Раковски 200514 - 1 Победа
19 07.04.2018 10:30 h Левски Пат 2005 - Локо Пд-2 20053 - 1 Загуба
20 15.04.2018 10:30 h Локо Пд-2 2005 - Ботев 20060 - 7 Загуба
21 22.04.2018 10:30 h Асеновец 2005 - Локо Пд-2 20054 - 6 Победа
22 29.04.2018 10:30 h Локо Пд-2 2005 - Брестник 20051 - 2 Загуба
23 06.05.2018 10:30 h Марица Пд 2005 - Локо Пд-2 20059 - 1 Загуба
24 13.05.2018 10:00 h Локо Пд-2 2005 - Векта 20051 - 1 Равен
25 20.05.2018 11:00 h Локо Пд-2 2005 - Асти 20054 - 1 Победа
26 27.05.2018 10:30 h Атлетик 2005 - Локо Пд-2 20050 - 3 Победа