Деца "Център" - набор 2006
Програма на: Ботев 2007

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 09.09.2018 12:00 h Родопа 2006 - Ботев 20071 - 1 Равен
3 16.09.2018 12:00 h Арда 2006 - Ботев 20070 - 3 Победа
4 23.09.2018 10:30 h Марица Пд 2006 - Ботев 20071 - 9 Победа
5 28.09.2018 17:30 h Ботев 2007 - Орлета Пз 20062 - 1 Победа
6 07.10.2018 10:30 h Локо Пд 2006 - Ботев 20070 - 3 Победа
7 13.10.2018 10:00 h Ботев 2007 - Векта 20062 - 0 Победа
8 21.10.2018 10:30 h Металик 2006 - Ботев 20070 - 9 Победа
9 27.10.2018 12:00 h Ботев 2007 - Юнайтед 20063 - 0 Победа
10 04.11.2018 10:30 h Борислав 2006 - Ботев 20070 - 4 Победа
11 06.12.2018 15:00 h Ботев 2007 - Спартак Пд 20062 - 0 Победа
12 17.11.2018 10:30 h Гигант 2006 - Ботев 20070 - 14 Победа
13 24.11.2018 10:30 h Ботев 2007 - Хебър Пз 20065 - 0 Победа