Деца "Център" - набор 2006
Програма на: Родопа 2006

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 09.09.2018 12:00 h Родопа 2006 - Ботев 20071 - 1 Равен
2 12.09.2018 12:00 h Орлета Пз 2006 - Родопа 20067 - 1 Загуба
3 16.09.2018 12:00 h Родопа 2006 - Локо Пд 20060 - 0 Равен
4 23.09.2018 10:30 h Векта 2006 - Родопа 20061 - 2 Победа
5 30.09.2018 13:00 h Родопа 2006 - Металик 20063 - 0 Победа
6 05.10.2018 16:00 h Юнайтед 2006 - Родопа 20060 - 3 Победа
7 14.10.2018 12:00 h Родопа 2006 - Борислав 20062 - 1 Победа
8 20.10.2018 12:00 h Спартак Пд 2006 - Родопа 20063 - 0 Загуба
9 28.10.2018 12:00 h Родопа 2006 - Гигант 20068 - 1 Победа
10 03.11.2018 12:00 h Хебър Пз 2006 - Родопа 20062 - 1 Загуба
11 11.11.2018 12:00 h Родопа 2006 - Марица Пд 20061 - 0 Победа
13 25.11.2018 12:00 h Арда 2006 - Родопа 20064 - 2 Загуба
14 09.03.2019 12:00 h Ботев 2007 - Родопа 20067 - 0 Загуба
15 17.03.2019 13:00 h Родопа 2006 - Орлета Пз 20060 - 1 Загуба
16 24.03.2019 12:00 h Локо Пд 2006 - Родопа 2006 - 
17 31.03.2019 12:00 h Родопа 2006 - Векта 20060 - 7 Загуба
18 03.04.2019 13:00 h Металик 2006 - Родопа 2006 - 
19 07.04.2019 10:30 h Родопа 2006 - Юнайтед 200611 - 0 Победа
20 14.04.2019 12:00 h Борислав 2006 - Родопа 20062 - 0 Загуба
21 21.04.2019 12:00 h Родопа 2006 - Спартак Пд 20060 - 1 Загуба
22 29.04.2019 12:00 h Гигант 2006 - Родопа 20061 - 8 Победа
23 05.05.2019 13:00 h Родопа 2006 - Хебър Пз 20060 - 0 Равен
24 12.05.2019 12:00 h Марица Пд 2006 - Родопа 20060 - 0 Равен
26 26.05.2019 12:00 h Родопа 2006 - Арда 2006 -