Деца "Център"
Програма на: Ботев 2006

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 15.09.2017 17:00 h Левски Пат 2005 - Ботев 20060 - 8 Победа
2 20.09.2017 16:00 h Асти 2005 - Ботев 20061 - 2 Победа
3 23.09.2017 12:00 h Ботев 2006 - Асеновец 200517 - 0 Победа
4 27.09.2017 10:00 h Брестник 2005 - Ботев 20060 - 3 Победа
5 30.09.2017 13:00 h Ботев 2006 - Марица Пд 20055 - 0 Победа
6 07.10.2017 10:30 h Векта 2005 - Ботев 20060 - 0 Равен
7 14.10.2017 10:00 h Ботев 2006 - Локо Пд-2 20053 - 0 Победа
8 22.10.2017 10:30 h Атлетик 2005 - Ботев 20060 - 6 Победа
9 30.10.2017 15:00 h Ботев 2006 - Ботев 20050 - 5 Загуба
10 04.11.2017 10:30 h Гигант 2005 - Ботев 20060 - 17 Победа
11 11.11.2017 12:00 h Ботев 2006 - Родопа 20053 - 0 Победа
12 19.11.2017 12:00 h Локо Пд-1 2005 - Ботев 20061 - 0 Загуба
13 25.11.2017 10:00 h Ботев 2006 - Раковски 200517 - 0 Победа