Зонална група - ДЕЦА
Програма на: Ботев 2007

Кръг Дата Час Домакин Резултат Гост  
1 07.09.2019 11:00 h Ботев 2007 8 - 0 Верея 2006 Победа
2 15.09.2019 11:00 h Сините камъни 2005/2006 3 - 0 Ботев 2007 Загуба
3 18.09.2019 10:30 h ФК "Ботев-2002" 2005/2006 3 - 5 Ботев 2007 Победа
4 21.09.2019 13:00 h Ботев 2007 7 - 3 Черноморец 2006 Победа
5 25.09.2019 13:00 h Сливен 2005/2006  -  Ботев 2007
6 28.09.2019 10:00 h Ботев 2007  -  Спартак Пд 2005
7 06.10.2019 11:00 h Розова долина 2005  -  Ботев 2007
8 12.10.2019 10:00 h Ботев 2007  -  Марица Пд 2005
9 20.10.2019 10:00 h ФА Пловдив 2005  -  Ботев 2007
10 26.10.2019 10:00 h Ботев 2007  -  Лидер Пд 2005/2006
11 03.11.2019 11:00 h Олимпия 2005/2006  -  Ботев 2007
12 09.11.2019 10:00 h Ботев 2007  -  Ботев 2006
13 17.11.2019 13:00 h Нефтохимик 2006  -  Ботев 2007
14 23.11.2019 10:00 h Ботев 2007  -  Локо Пд 2006
15 30.11.2019 11:00 h Берое 2006  -  Ботев 2007