Зонална група - ДЕЦА
Програма на: Ботев 2006

Кръг Дата Час Домакин Резултат Гост  
1 08.09.2019 11:00 h Розова долина 2005 2 - 0 Ботев 2006 Загуба
2 14.09.2019 10:00 h Ботев 2006 1 - 1 Марица Пд 2005 Равен
4 21.09.2019 10:00 h Ботев 2006 3 - 0 Лидер Пд 2005/2006 Победа
5 13.11.2019 15:00 h Олимпия 2005/2006 0 - 5 Ботев 2006 Победа
6 28.09.2019 10:30 h ФК "Ботев-2002" 2005/2006 2 - 3 Ботев 2006 Победа
7 06.10.2019 13:00 h Ботев 2006 2 - 0 Нефтохимик 2006 Победа
8 12.10.2019 12:00 h Локо Пд 2006 1 - 1 Ботев 2006 Равен
9 19.10.2019 11:00 h Ботев 2006 0 - 1 Берое 2006 Загуба
11 06.12.2019 14:30 h Ботев 2006 1 - 0 Сините камъни 2005/2006 Победа
12 09.11.2019 10:00 h Ботев 2007 0 - 1 Ботев 2006 Победа
13 16.11.2019 13:00 h Ботев 2006 4 - 0 Черноморец 2006 Победа
14 22.11.2019 14:00 h Сливен 2005/2006 0 - 3 Ботев 2006 Победа
15 30.11.2019 10:30 h Ботев 2006 3 - 1 Спартак Пд 2005 Победа
16 22.02.2020 11:00 h Ботев 2006 0 - 1 Розова долина 2005 Загуба
17 29.02.2020 12:00 h Марица Пд 2005 0 - 0 Ботев 2006 Равен
18 07.03.2020 10:30 h Ботев 2006  -  ФА Пловдив 2005