Новини - U16

Трио "канарчета" с повиквателна за юношеския национален отбор до 16 години

Трима юноши от школата на Ботев получиха повиквателна за лагер-сбор на Националния отбор на България до 16 години. Това са вратарят Християн Карастойков, защитникът Масар Кямил и офанзивният футболист Бисер Бонев.

продължава>

 

Шестима юноши на Ботев играха за България при победа над Черна гора в U16

Националният отбор на България до 16 години (набор 2002 г.) се класира на трето място в международния турнир „Милян Милянич“, който се проведе в Сърбия. Възпитаниците на Марчо Дафчев надиграха тима на Черна гора с 2:0 в последния си двубой от надпреварата след голове на Християн Петров и Мартин Петков.

продължава>

 

Шест "канарчета" играха за България при равенство със Сърбия в U16

Националният отбор на България за юноши до 16 г. (набор 2002 г.) завърши 0:0 със Сърбия U16 в двубой от полуфиналите на международния турнир „Милян Милянич“, който се проведе в Белград. Според регламента на надпреварата крайният изход на двубоя трябваше да се реши чрез рулетката на дузпите, която завърши с успех за домакините с 4:2.

продължава>

 

Ботев е шампион в първенството при набор 2002

Ботев е шампион в първенството за юноши младша възраст, родени 2001/2002. Момчетата на Иван Гешев бяха на лидерската позиция през целия сезон и напълно заслужено се поздравиха с успеха.

продължава>

 

Седем "канарчета" с повиквателна за националния отбор до 16 години

Седем "канарчета" получиха повиквателна за лагер-сбор за юношеския национален отбор до 16 години. Сборът на "трикольорите" с наставник Марчо Дафчев е на 20-ти май (неделя) на базата в "Бояна".

продължава>