Екскурзия за финала за Купата на България при набор 98 срещу Литекс

Е-мейл Печат ПДФ

ПФК “Ботев“ Пловдив, Клуб на Привържениците на Ботев Пловдив, Сдружение ПФК “Ботев“ и обединени фракции "BULTRAS“ организират 2 автобуса за желаещите да подкрепят юношите на Ботев във финалната среща за Купата на България при набор 98 срещу Литекс. Двубоят е на 30 април от 16:00ч. на ст. "Ивайло" във Велико Търново.

Екскурзията е безплатна, а двубоят е със свободен вход. Записванията за пътуването ще се осъществяват във фен-магазина на базата в Коматево и стартират на 17.04.

По пътя си към финала възпитаниците на Иван Кочев остраниха последователно Марица (Пловдив), Спартак (Пловдив), Сливен, Берое и ЦСКА.В четвъртфиналната и полуфиналната фаза ловчанлии постигнаха минимални победи с 1:0 над ДИТ (София) и Левски.

От "Клуба на привържениците на Ботев Пловдив" призоваха за подкрепа към малките ботевисти. Ето и посланието на КПБП към "жълто-черната" общественост, публикувано в официалния им сайт:

Нека подкрепим момчетата и им покажем, че всички играчи, които се раздават докрай за честта и славата на любимия ни клуб, ще получат нашата безрезервна подкрепа! Нека им дадем самочувствието, което трябва да имат като футболисти на „Ботев“ Пловдив! Нека подкрепим момчетата и да им помогнем да покажат на батковците си, как се печели купата.