Новини - U17

Три "канарчета" с повиквателна за юношеския национален отбор до 17 години

Трима юноши от школата на Ботев (Пловдив) получиха повиквателна за лагер-сбор на юношеския национален отбор на България до 17 години. Това са защитникът Благовест Величков и халфовете Пламен Цончев и Бисер Бонев.

продължава>

 

Ботев U17 завърши с победа лагера в Банско

Ботев U17 завърши подготвителния си лагер в Банско с победа. В контролна среща "канарчетата" се наложиха с 3:1 над Витоша (Бистрица).

продължава>

 

Ботев U17 стартира лагера в Банско, програма за контролните срещи

Юношите до 17 години на Ботев (Пловдив) стартираха подготвителния си лагер в Банско. Лагерът е организиран от Министерството на младежта и спорта съвместно с БФС, а "жълто-черните" ще се възползват от комфорта на един от най-добрите хотели в Банско.

продължава>

 

Ботев U17 с първа тренировка от лятната подготовка

Юношите до 17 години от школата на Ботев (Пловдив) стартираха лятната си подготовка. Момчетата на Георги Онов проведоха заниманието си на един от естествените терени на "Футболен комплекс Ботев 1912".

продължава>

 

Шампионите от Ботев U17 със специални фланелки на последния шампионатен мач

Юношите на Ботев от формацията до 17 години ще бъдат със специални екипи във финалния двубой от първенството на U17. "Жълто-черните" шампиони ще отбележат завоюваната по безапелационен начин титла с шампионски фланелки.

продължава>

 

Елитна юношеска група до 17 години