Деца "А" 1998 - 2012/2013
Програма на: Ботев 98

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 22.09.2012 10:30 h Атлетик 98 - Ботев 980 - 6 Победа
2 28.09.2012 16:00 h Ботев 98 - Гигант 983 - 0 Победа
3 06.10.2012 10:30 h Марица 98 - Ботев 980 - 8 Победа
4 13.10.2012 10:30 h Спартак Пд 98 - Ботев 981 - 2 Победа
5 20.10.2012 10:30 h Ботев 98 - Векта 984 - 0 Победа
6 27.10.2012 10:30 h Локо Пд 98 - Ботев 980 - 2 Победа
7 03.11.2012 10:00 h Ботев 98 - Ботев (Рогош) 985 - 0 Победа
8 07.11.2012 10:30 h Асеновец 98 - Ботев 980 - 3 Победа
9 18.11.2012 12:00 h Ботев 98 - Родопа 983 - 0 Победа
10 23.03.2013 10:00 h Ботев 98 - Атлетик 983 - 0 Победа
11 30.03.2013 10:30 h Гигант 98 - Ботев 980 - 3 Победа
12 24.04.2013 10:30 h Ботев 98 - Марица 987 - 0 Победа
13 13.04.2013 10:30 h Ботев 98 - Спартак Пд 980 - 0 Равен
14 20.04.2013 10:30 h Векта 98 - Ботев 980 - 4 Победа
15 15.05.2013 17:00 h Ботев 98 - Локо Пд 981 - 1 Равен
16 04.05.2013 10:30 h Ботев (Рогош) 98 - Ботев 980 - 3 Победа
17 11.05.2013 10:30 h Ботев 98 - Асеновец 981 - 0 Победа
18 18.05.2013 11:00 h Родопа 98 - Ботев 980 - 2 Победа