Контроли
Програма на: Ботев 98

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 15.08.2012 10:30 h Славия 98 - Ботев 985 - 2 Загуба
1 18.08.2012 10:00 h Ботев 98 - Левски 981 - 4 Загуба
1 22.08.2012 10:00 h Ботев 98 - Берое 981 - 0 Победа
1 24.08.2012 10:00 h Металик 98 - Ботев 980 - 0 Равен
1 28.08.2012 18:00 h Ботев 98 - Моста 98 (Малта)0 - 1 Загуба
1 30.08.2012 17:30 h Ботев 98 - ЦСКА 982 - 0 Победа
1 06.09.2012 10:30 h Белово 98 - Ботев 980 - 4 Победа