Купа на БФС - набор 98 - 2013/2014
Програма на: Ботев 98

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 12.09.2013 10:30 h Марица 98 - Ботев 980 - 9 Победа
2 19.09.2013 10:30 h Спартак Пд 98 - Ботев 980 - 4 Победа
3 31.10.2013 14:00 h Сливен 98 - Ботев 980 - 5 Победа
4 29.11.2013 14:00 h Ботев 98 - Берое 983 - 1 Победа
5 20.03.2014 14:00 h Ботев 98 - ЦСКА 984 - 1 Победа
6 30.04.2014 16:00 h Ботев 98 - Литекс 980 - 1 Загуба