Контролни срещи
Програма на: Ботев 2003

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 31.01.2016 11:30 h Ботев 2003 - Орлета Пз 20038 - 0 Победа
1 06.02.2016 14:00 h Ботев 2003 - Асеновец 20039 - 1 Победа
1 10.02.2016 17:30 h Ботев 2003 - Спартак Пд 2003 - 
1 21.02.2016 11:00 h Ботев 2003 - Хасково 20035 - 0 Победа