Контролни срещи
Програма на: Ботев 2006

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 06.02.2016 12:00 h Ботев 2006 - Национал 20069 - 2 Победа
1 10.02.2016 15:00 h Ботев 2006 - Левски-Раковски 200612 - 2 Победа