Деца "Център" - 2017/2018
Програма на: Атлетик 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
6 08.10.2017 10:30 h Атлетик 2005 - Раковски 20054 - 2 Победа
16 24.03.2018 10:30 h Атлетик 2005 - Гигант 20055 - 0 Победа
19 08.04.2018 10:30 h Раковски 2005 - Атлетик 20052 - 6 Победа
22 29.04.2018 10:30 h Атлетик 2005 - Асеновец 20053 - 1 Победа