Деца "Център"
Програма на: Локо Пд-2 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
2 20.09.2017 16:00 h Локо Пд-2 2005 - Гигант 200516 - 0 Победа
3 24.09.2017 12:00 h Родопа 2005 - Локо Пд-2 20050 - 4 Победа
5 01.10.2017 10:30 h Раковски 2005 - Локо Пд-2 20052 - 6 Победа
8 22.10.2017 10:30 h Локо Пд-2 2005 - Асеновец 200512 - 2 Победа