Деца "Център"
Програма на: Левски Пат 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 15.09.2017 17:00 h Левски Пат 2005 - Ботев 20060 - 8 Загуба
8 22.10.2017 10:30 h Ботев 2005 - Левски Пат 20056 - 1 Загуба
11 12.11.2017 10:30 h Левски Пат 2005 - Локо Пд-1 20050 - 1 Загуба