Деца "Център"
Програма на: Векта 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 16.09.2017 12:00 h Гигант 2005 - Векта 20050 - 11 Победа
2 20.09.2017 16:00 h Векта 2005 - Родопа 20052 - 0 Победа
7 15.10.2017 10:30 h Асеновец 2005 - Векта 20050 - 3 Победа
8 21.10.2017 10:30 h Векта 2005 - Брестник 20053 - 0 Победа
12 18.11.2017 10:30 h Атлетик 2005 - Векта 20050 - 3 Победа