Илиян Гаров

Е-мейл Печат ПДФ


ИМЕ: Илиян Гаров
РОДЕН НА:
8 януари 1984г.
РОДЕН В: Пловдив
ПОЗИЦИЯ: Треньор на набор 2010 и 2011
ЛИЦЕНЗ: UEFA С


ИЛИЯН ГАРОВ:

Илиян Гаров е роден на 8 януари 1984г. в град Пловдив. Юноша е на Локомотив Пловдив, като играе на поста централен защитник.

КАРИЕРА КАТО ФУТБОЛИСТ:

Първите си стъпки в професионалния футбол Гаров прави с екипа на Локомотив Пловдив, като е част от "смърфовете" в периода 2003 - 2006 година. По време на престоя си при "черно-белите" е преотстъпван два пъти - в отборите на Видима-Раковски и Спартак Пловдив. През 2006 година преминава в Ботев Пловдив, като в "жълто-черния" клуб изкарва 3 сезона и изиграва 78 мача. 

От "канарчетата" следва трансфер в Локомотив (София). При столичните "железничари" Гаров изиграва 5 сезона, а след това преминава в исландския Викингур. В следващите години играе за отборите на Марек, Септември София, Спартак Плевен и Оборище Панагюрище, като при панагюрци приключва професионалната си кариера. 

ТРЕНЬОРСКА КАРИЕРА:

След края на активната си футболна кариера, Илиян Гаров тренира подрастващи в школи от Пловдив и региона. През лятото на 2018 година преминава в ДЮШ на Ботев Пловдив, където води два набора - родените през 2010 и 2011г.