Елитна юношеска група до 19 години - сезон 2011/2012
 Репортаж от мача: Кръг 3 - Петък, 19 Август 2011 - 17:30 h
Славия U19 срещу Ботев U19
1 1

Детайли

Дата: Петък, 19 Август 2011
Час: 17:30 h
Краен час: 19:15

Стартов състав

Вратар
Защитник
Полузащитник
Нападател

Старши треньор

Смени

    Събития

    Допуснати голове
      Изиграни минути
        ГОЛ
          Червен картон

             Снимки от мача

            Ботев и Славия завършиха 1:1 в мач от третия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. И двата отбора завършиха мача с по 10 човека, след спречкване в 88-ата минута.

            "Белите" поведоха в резултата още в 9-ата минута, след като в опита си да центрира играч на Славия успя да нацели вратата и изненада Юсеин Ахмедов. 5 минути по-късно "канарчетата" направиха груба грешка в защита, от която футболистите на Славия не успяха да се възползват. След лошото начало "жълто-черните" се поокопитиха и взеха инициативата в свои ръце. До края на първата част възпитаниците на Иван Кочев изтърваха няколко добри положения.

            След почивката натискът на "пловдвичани" продължи, като Костадин Богданов се отчете с няколко пропуска, а "жълто-черните" удариха и греда. В 82-ата минута Георги Стефанов бе най-съобразителен в наказателното поле на Славия и след кратко меле вкара топката в мрежата. 6 минути по-късно двата отбора останаха с човек по-малко, след като се сдърпаха в центъра на терена, а червения картон за Ботев получи Константин Атанасов.

            "Доволен съм от моите футболисти. Излезнахме малко уплашени, може би заради сериозния съперник, но след това навлезнахме в мача, като през втората част изтървахме много положения. Надиграхме тактически и физически Славия, но липсваше точният завършващ удар, което ни лиши от победата", заяви Иван Кочев след края на двубоя.

            Съставът на Ботев: Юсеин Ахмедов, Николай Андреев, Любомир Петров, Димитър Мичков, Стоян Марудов (Тодор Николов), Константин Атанасов, Християн Казаков, Костадин Богданов, Илиан Христов, Методи Цветков, Реджиб Халин (Петър Караджов).