Елитна юношеска група до 19 години - сезон 2011/2012
 Репортаж от мача: Кръг 12 - Понеделник, 31 Октомври 2011 - 14:30 h
Ботев U19 срещу Левски U19
0 1

Детайли

Дата: Понеделник, 31 Октомври 2011
Час: 14:30 h
Краен час: 16:15
Стадион: Катуница

Стартов състав

Вратар
Защитник
Полузащитник
Нападател

Старши треньор

Смени

    Събития

    Допуснати голове
      Изиграни минути

         Снимки от мача

        Ботев загуби с 0:1 от Левски в мач от 12-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. Това е трета загуба за възпитаниците на Иван Кочев от началото на сезона.

        Двубоят започна отлично за "сините" и те откриха резултата в 8-ата минута, след гол с глава. В следващите минути "жълто-черните" натиснаха съперника си, но пропуски пред вратата на софиянци направиха Християн Казаков и Костадин Богданов. В средата на първата част пловдивчани претендираха за дузпа, след като Християн Казаков бе съборен в наказателното поле на Левски, но главният съдия подмина ситуацията. До края на полувремето Илиян Христов изпусна сам срещу вратаря.

        През втората част темпото на игра спадна, като нямаше чисти положения пред двете врати. В 68-ата минута останаха нови съмнения за дузпа, след като Костадин Богданов бе спънат в наказателното поле на "сините", но главният съдия отново замълча. До края на мача "канарите" не успяха да създадат чисто положение и по този начин допуснаха 3-та домакинска загуба от началото на сезона.

        "Доволен съм от старанието на момчетата, показахме характер. Позволихме на гостите да се възползват от наши елементарни грешки при изнасянето на топката.", заяви Иван Кочев след двубоя.