Елитна юношеска група до 19 години - сезон 2011/2012
 Репортаж от мача: Кръг 23 - Понеделник, 02 Април 2012 - 15:30 h
Любимец U19 срещу Ботев U19
0 4

Детайли

Дата: Понеделник, 02 Април 2012
Час: 15:30 h
Краен час: 17:15

Стартов състав

Вратар
Защитник
Полузащитник
Нападател

Старши треньор

Смени

    Събития

    Изиграни минути
      ГОЛ

         Снимки от мача

        Ботев разгроми с 4:0 Любимец в мач от 23-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. По този начин "канарчетата" продължиха доброто си представяне през втория полусезон и все още нямат допусната загуба, като имат записани 3 победи и 1 равенство.

        В 8-ата минута домакините имаха отлична възможност да поведат, но не успяха да се възползват от грешка в "жълто-черната" отбрана. Малко по-късно Методи Цветков пропусна сам срещу вратаря. В 25-ата минута резултатът бе открит, след като Лазар Марин центрира отлично и Валентин Веселинов засече топката в мрежата. В 35-ата минута след добро центриране от корнер на Християн Казаков, Радослав Терзиев удвои преднината на Ботев.

        След почивката възпитаниците на Иван Кочев продължиха да бъдат по-дейният отбор на терена. В 65-ата минута Методи Цветков изведе Християн Казаков на добра позиция и халфът на "канарчетата"  направи изражението на резултата класическо. Малко преди края на срещата влезлият като смяна Кристиян Кънев също се разписа, като по този начин оформи крайния резултат.

        "Много съм доволен от представянето на отбора. Доволен съм от абсолютно всички футболисти, които взеха участие в мача. Теренът, на който се проведе двубоят, беше в перфектно състояние и си мисля, че ако всички терени бяха толкова добри, футболът ни щеше да е на много по-високо ниво. Терени в такова перфектно състояние са отлични за юношите.", заяви след срещата треньорът на "канарите" Иван Кочев.