Елитна юношеска група до 19 години - 2012/2013
Футболист - Илиан Иванов Тосунов

Лична информация

Снимка на Илиан Иванов Тосунов
Име: Илиан Иванов Тосунов
Роден на (Години): 17. Декември 1995 (24)
Роден в: Габрово
Пост: Полузащитник