Елитна юношеска група до 19 години - 2012/2013
Футболист - Денислав Иванов Минев

Лична информация

Снимка на Денислав Иванов Минев
Име: Денислав Иванов Минев
Роден на (Години): 11. Октомври 1995 (25)
Роден в: Габрово
Пост: Защитник