Зонална група - набор 2004
Програма на: Сокол 2004

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 15.09.2018 10:30 h Пълдин 2004 - Сокол 20042 - 3 Победа
2 22.09.2018 10:30 h Сокол 2004 - Локо Пд 20054 - 3 Победа
3 29.09.2018 10:30 h Орлета Пз 2004 - Сокол 20040 - 5 Победа
4 06.10.2018 10:30 h Сокол 2004 - Ботев 20053 - 1 Победа
5 13.10.2018 11:00 h Берое 2005 - Сокол 20040 - 3 Победа
6 20.10.2018 10:30 h Сокол 2004 - Чавдар 20048 - 1 Победа
9 10.11.2018 13:00 h Нефтохимик 2004 - Сокол 20041 - 2 Победа
13 23.03.2019 10:30 h Локо Пд 2005 - Сокол 20040 - 3 Победа
14 30.03.2019 10:30 h Сокол 2004 - Орлета Пз 20043 - 2 Победа
17 19.04.2019 17:00 h Чавдар 2004 - Сокол 20041 - 2 Победа
20 11.05.2019 13:00 h Сокол 2004 - Нефтохимик 20043 - 1 Победа
21 18.05.2019 12:00 h Сокол 2004 - Хебър Пз 20056 - 0 Победа