Деца "А" - набор 2005
Програма на: ФК "Ботев-2002" 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
2 22.09.2018 11:00 h ФК "Ботев-2002" 2005 - Хасково 20055 - 0 Победа
4 06.10.2018 12:00 h Девин 2005 - ФК "Ботев-2002" 20051 - 7 Победа
7 27.10.2018 12:00 h ФК "Ботев-2002" 2005 - Палас 20053 - 0 Победа
10 17.11.2018 10:30 h Асеновец 2005 - ФК "Ботев-2002" 20053 - 9 Победа
11 24.11.2018 10:30 h ФК "Ботев-2002" 2005 - Ботев 20062 - 1 Победа
13 23.03.2019 11:00 h Хасково 2005 - ФК "Ботев-2002" 20050 - 2 Победа
15 06.04.2019 12:00 h ФК "Ботев-2002" 2005 - Девин 20053 - 0 Победа
22 25.05.2019 12:00 h Ботев 2006 - ФК "Ботев-2002" 20050 - 1 Победа