Зонална група - ДЕЦА
Програма на: Ботев 2007

Кръг Дата Час Домакин Резултат Гост  
1 20.02.2021 12:00 h Ботев 2007 2 - 3 Спартак Пд 2006 Загуба
1 27.02.2021 12:00 h Ботев 2007 4 - 2 Сините камъни 2006 Победа
1 06.03.2021 11:00 h Арда 2006 0 - 2 Ботев 2007 Победа
1 12.03.2021 11:00 h Ботев 2007 2 - 2 Арда 2006 Равен
1 21.03.2021 10:30 h Пловдив Сити 2007  -  Ботев 2007
1 11.04.2021 12:00 h Ботев 2007 4 - 0 Хебър Пз 2006 Победа
1 17.04.2021 12:00 h Верея 2006 0 - 4 Ботев 2007 Победа
1 24.04.2021 12:00 h Ботев 2007 2 - 3 Берое 2006 Загуба
1 30.04.2021 12:00 h Асеновец 2006 1 - 2 Ботев 2007 Победа
1 16.05.2021 10:00 h Спартак Пд 2006  -  Ботев 2007
1 22.05.2021 12:00 h Ботев 2007  -  Димитровград 2006