Купа на БФС - набор 2003
Програма на: Ботев 2003

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
4 30.03.2021 14:00 h Ботев 2003 - Левски 20031 - 3 Загуба
4 06.04.2021 14:00 h Левски 2003 - Ботев 20031 - 2 Победа