Купа на БФС
Програма на: Ботев 96

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 08.09.2011 18:00 h Ботев 96 - Асеновец 963 - 0 Победа
2 14.09.2011 10:30 h Локо Пд 96 - Ботев 961 - 1
1 - 3
 - 
Равен
6 09.11.2011 12:00 h Левски-Раковски 96 - Ботев 963 - 3
3 - 4
 - 
Равен
7 23.11.2011 14:00 h Литекс 96 - Ботев 963 - 1 Загуба