Елитна юношеска група до 17 години - 2010-2011
Програма на: Берое до 17

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 07.08.2010 17:30 h Пирин 2001 до 17 - Берое до 173 - 0 Загуба
2 14.08.2010 17:30 h Берое до 17 - Локо Пд до 172 - 0 Победа
3 21.08.2010 17:30 h Чавдар до 17 - Берое до 171 - 0 Загуба
4 29.08.2010 17:30 h Берое до 17 - ЦСКА до 172 - 1 Победа
5 04.09.2010 16:30 h Векта до 17 - Берое до 172 - 0 Загуба
6 12.09.2010 16:30 h Берое до 17 - Ботев до 174 - 1 Победа
7 18.09.2010 16:00 h Локо Сф до 17 - Берое до 172 - 0 Загуба
8 22.09.2010 16:30 h Берое до 17 - Славия до 171 - 2 Загуба
9 06.10.2010 15:30 h Левски до 17 - Берое до 177 - 1 Загуба
10 09.10.2010 10:30 h Берое до 17 - Черно море до 173 - 2 Победа
11 16.10.2010 15:30 h Пирин Блг до 17 - Берое до 170 - 3 Победа
12 24.10.2010 15:30 h Берое до 17 - Сливен до 172 - 1 Победа
13 17.11.2010 14:30 h Черноморец до 17 - Берое до 173 - 0 Загуба
14 07.11.2010 14:30 h Берое до 17 - Спартак Пд до 170 - 2 Загуба
15 14.11.2010 14:30 h Литекс до 17 - Берое до 171 - 0 Загуба
16 27.02.2011 14:00 h Берое до 17 - Пирин 2001 до 170 - 1 Загуба
17 05.03.2011 14:30 h Локо Пд до 17 - Берое до 172 - 1 Загуба
18 12.03.2011 14:30 h Берое до 17 - Чавдар до 171 - 3 Загуба
19 19.03.2011 14:30 h ЦСКА до 17 - Берое до 171 - 1 Равен
20 26.03.2011 14:30 h Берое до 17 - Векта до 171 - 0 Победа
21 02.04.2011 15:30 h Ботев до 17 - Берое до 172 - 2 Равен
22 09.04.2011 15:30 h Берое до 17 - Локо Сф до 176 - 1 Победа
23 16.04.2011 15:30 h Славия до 17 - Берое до 170 - 2 Победа
24 23.04.2011 15:30 h Берое до 17 - Левски до 171 - 1 Равен
25 01.05.2011 10:30 h Черно море до 17 - Берое до 171 - 0 Загуба
26 07.05.2011 16:30 h Берое до 17 - Пирин Блг до 171 - 0 Победа
27 14.05.2011 16:30 h Сливен до 17 - Берое до 171 - 1 Равен
28 22.05.2011 16:30 h Берое до 17 - Черноморец до 171 - 2 Загуба
29 29.05.2011 16:30 h Спартак Пд до 17 - Берое до 177 - 1 Загуба
30 04.06.2011 17:30 h Берое до 17 - Литекс до 170 - 0 Равен