Контроли
Програма на: Ботев 2003

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 13.12.2013 13:00 h Ботев 2003 - Левски 20034 - 7 Загуба
2 08.02.2014 14:30 h Ботев 2003 - Чирпан 200310 - 1 Победа
2 09.02.2014 11:30 h Славия 2003 - Ботев 20034 - 4 Равен
2 21.02.2014 16:30 h Ботев 2003 - Спартак Пд 20037 - 1 Победа
2 27.02.2014 16:30 h Ботев 2003 - Спартак Пд 200315 - 4 Победа
2 01.03.2014 10:00 h Ботев 2003 - Ферион 20037 - 4 Победа