Контроли
Програма на: Ботев 2004

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 02.12.2013 12:00 h Ботев 2004 - Левски 20042 - 3 Загуба
2 15.02.2014 11:30 h Ботев 2004 - Суперстарс 200423 - 0 Победа
2 22.02.2014 12:00 h Ботев 2004 - Спартак Пд 200417 - 2 Победа
2 01.03.2014 11:30 h Ботев 2004 - Ферион 20048 - 1 Победа