Контроли
Програма на: Ботев 2001

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 02.12.2013 12:00 h Ботев 2001 - Левски 20012 - 1 Победа
2 08.02.2014 14:30 h Ботев 2001 - Чирпан 20002 - 0 Победа
2 09.02.2014 11:30 h Славия 2001 - Ботев 20012 - 3 Победа
2 15.02.2014 14:30 h Ботев 2001 - ДИТ 20014 - 1 Победа
2 27.02.2014 16:30 h Ботев 2001 - Спартак Пд 20002 - 4 Загуба
2 01.03.2014 11:00 h Ферион 2001 - Ботев 20012 - 8 Победа