Контролни срещи
Програма на: Ботев 2004

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 01.02.2016 10:00 h Ботев 2004 - Ферион 20042 - 0 Победа
1 11.02.2016 13:00 h Ботев 2004 - Спартак Пд 20048 - 0 Победа
1 21.02.2016 11:00 h Ботев 2004 - Хасково 200414 - 1 Победа