Балканика Къп - Сандански
Програма на: Ботев 2001

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 10.02.2016 16:00 h Ботев 2001 - Левски 20012 - 1 Победа
1 11.02.2016 13:30 h ОФК Сандански 2001 - Ботев 20011 - 3 Победа
1 12.02.2016 15:30 h Ботев 2001 - Панасерайкос 20011 - 0 Победа