Контролни срещи
Програма на: Ботев 2003

Дата Час Домакин   ГостРезултат  
04.02.2017 13:30 h Ботев 2003 - Национал 20033 - 0 Победа
11.08.2018 10:30 h Ботев 2003 - Национал 20036 - 1 Победа
03.02.2019 14:30 h Ботев 2003 - Локо Сф 20035 - 1 Победа
06.02.2019 13:30 h Ботев 2003 - Хебър Пз 20031 - 1 Равен