Контролни срещи
Програма на: Ботев 2006

Дата Час Домакин   ГостРезултат  
05.02.2017 13:30 h Ботев 2006 - Национал 20062 - 0 Победа
01.12.2017 12:00 h Ботев 2006 - Левски 20064 - 2 Победа
25.01.2018 18:00 h Ботев 2006 - Спартак Пд 20043 - 0 Победа
01.02.2018 18:00 h Ботев 2006 - Левски Пат 200510 - 2 Победа
09.02.2018 11:30 h Левски 2006 - Ботев 20060 - 4 Победа
04.03.2018 13:00 h Ботев 2006 - Левски 20063 - 3 Равен
28.11.2018 14:00 h Ботев 2006 - Левски 20062 - 2 Равен
27.01.2019 11:00 h Ботев 2006 - Спартак Пд 20068 - 0 Победа
09.02.2019 11:00 h ФК "Ботев-2002" 2005 - Ботев 20061 - 2 Победа
16.02.2019 14:00 h Левски 2006 - Ботев 20060 - 3 Победа