Контролни срещи
Програма на: Ботев 2007

Дата Час Домакин   ГостРезултат  
28.01.2018 11:30 h Ботев 2007 - Национал 200710 - 5 Победа
28.11.2018 12:30 h Ботев 2007 - Левски 20072 - 0 Победа
03.02.2019 12:00 h Ботев 2007 - ФК "Ботев-2002" 20052 - 1 Победа
30.01.2021 11:00 h Хебър Пз 2005 - Ботев 20070 - 0 Равен
13.02.2021 10:30 h Ботев 2007 - ЦСКА-София 20072 - 3 Загуба