Контролни срещи
Програма на: Ботев 2009

Дата Час Домакин   ГостРезултат  
30.01.2021 12:00 h Ботев 2009 - Национал 20093 - 1 Победа
23.02.2021 15:30 h Хебър Пз 2009 - Ботев 20092 - 2 Равен