Контролни срещи
Програма на: Ботев 2004

Дата Час Домакин   ГостРезултат  
05.02.2017 11:30 h Ботев 2004 - Национал 20043 - 0 Победа
31.01.2018 18:00 h Ботев 2004 - Асеновец U154 - 1 Победа
10.02.2018 12:00 h Ботев 2004 - Славия 20043 - 0 Победа
14.02.2018 15:00 h Фенербахче 2004 - Ботев 20040 - 1 Победа
21.02.2018 18:00 h Ботев 2004 - Сокол 20046 - 0 Победа