Контролни срещи
Програма на: Ботев 2005

Дата Час Домакин   ГостРезултат  
04.02.2017 12:30 h Ботев 2005 - Национал 20054 - 0 Победа
01.12.2017 13:30 h Ботев 2005 - Левски 20051 - 1 Равен
28.01.2018 12:45 h Ботев 2005 - Национал 20056 - 0 Победа
02.02.2018 11:00 h Ботев 2005 - ЦСКА-София 20052 - 0 Победа
09.02.2018 13:00 h Левски 2005 - Ботев 20051 - 1 Равен
17.02.2018 12:30 h Ботев 2005 - Розова долина 20059 - 0 Победа
22.02.2018 18:30 h Ботев 2005 - Спартак Пд 20044 - 2 Победа
15.08.2018 11:00 h Ботев 2005 - Берое 20055 - 1 Победа
26.01.2019 16:00 h Ботев 2005 - Марица Пд 20041 - 2 Загуба
02.02.2019 10:30 h Ботев 2005 - Спартак Пд 20043 - 2 Победа
15.02.2019 13:30 h Ботев 2005 - Берое 20051 - 1 Равен