Контролни срещи
Програма на: Сокол 2004

Дата Час Домакин   ГостРезултат  
21.02.2018 18:00 h Ботев 2004 - Сокол 20046 - 0 Загуба
16.01.2019 14:00 h Ботев U15 - Сокол 20047 - 0 Загуба