Контролни срещи
Програма на: Левски 2006

Дата Час Домакин   ГостРезултат  
01.12.2017 12:00 h Ботев 2006 - Левски 20064 - 2 Загуба
09.02.2018 11:30 h Левски 2006 - Ботев 20060 - 4 Загуба
16.02.2019 14:00 h Левски 2006 - Ботев 20060 - 3 Загуба