Контролни срещи
Програма на: Ботев 2008

Дата Час Домакин   ГостРезултат  
23.01.2021 12:00 h Ботев 2008 - Лидер 20066 - 0 Победа
30.01.2021 12:00 h Ботев 2008 - Национал 20080 - 2 Загуба
03.02.2021 11:30 h Ботев 2008 - ФА Пловдив 20085 - 0 Победа
06.02.2021 10:30 h Ботев 2008 - ЦСКА-София 20082 - 1 Победа
20.02.2021 11:30 h Борислав 2008 - Ботев 20081 - 5 Победа