Юношите на Ботев започнаха подготовка за финала за Купата при набор 2002 срещу Левски

Е-мейл Печат ПДФ

Юношите на Ботев от набор 2002 стартираха подготовката си за финала срещу Левски. Битката за Купата между "жълто-черните" и "сините" е в сряда (25.04) от 16:00ч. на ст. "Локомотив" в Горна Оряховица.

След ден почивка, който получиха в събота, днес "канарчетата" подновиха тренировки. Момчетата на Иван Гешев се готвят на естествените терени на базата в "Коматево".

Наравно със своите връстници тренира и защитникът Станислав Работов. Талантливият бранител в продължение на една година се възстановяваше от контузия, а вчера изигра първия си официален мач за този сезон при визитата на Ботев срещу Славия в U17.

До финала "жълто-черните" ще имат по едно занимание на ден, а тренировката във вторник е насрочена за 11:00ч. сутринта. След нея пловдивчани ще обядват на клубната база и ще отпътуват за Велико Търново, където ще отседнат в 4-звезден хотел преди двубоя.

Непосредствено преди заминаването за старопрестолния град наставникът на ботевистите ще определи групата за мача. Двубоя ще можете да проследите с LIVESCORE на този линк.