Зонална група - ДЕЦА
Програма на: Спартак Пд 2006

Кръг Дата Час Домакин Резултат Гост  
1 20.02.2021 12:00 h Ботев 2007 2 - 3 Спартак Пд 2006 Победа
1 16.05.2021 10:00 h Спартак Пд 2006  -  Ботев 2007