Деца "Център" - набор 2008/09
Програма на: Ботев 2009

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 27.02.2021 14:30 h Лидер 2008 - Ботев 20090 - 3 Победа
1 12.03.2021 16:00 h Локо Пд 2008 - Ботев 200911 - 1 Загуба
1 21.03.2021 11:00 h Берое 2008 - Ботев 2009 - 
1 11.04.2021 10:00 h Ботев 2009 - Марица Пд 20086 - 2 Победа
1 18.04.2021 10:00 h Спартак Пд 2008 - Ботев 2009 - 
1 25.04.2021 10:00 h Ботев 2009 - Реал Пд 20082 - 1 Победа
1 28.04.2021 17:00 h Спартак Пд 2008 - Ботев 20092 - 4 Победа
1 15.05.2021 11:00 h Хасково 2008 - Ботев 2009 - 
1 23.05.2021 10:00 h Ботев 2009 - Велд 2008 -