Контроли - 2010-2011
Програма на: Ботев 97

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 05.02.2011 10:30 h Ботев 97 - Ботев 982 - 0 Победа
1 08.02.2011 10:30 h Спартак Пд 97 - Ботев 970 - 12 Победа
1 12.02.2011 10:30 h Марица Пд 97 - Ботев 971 - 2 Победа
1 26.02.2011 12:00 h Локо Пд 97 - Ботев 971 - 4 Победа
1 05.03.2011 10:30 h Ботев 96 - Ботев 971 - 0 Загуба
1 12.03.2011 10:00 h Ботев 97 - Васил Левски 972 - 0 Победа