Деца "А" 2000 - 2014/2015
Програма на: Ботев 2000

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 20.09.2014 10:30 h Спартак Бл 2000 - Ботев 20001 - 12 Победа
2 27.09.2014 10:30 h Ботев 2000 - Локо Пд 20002 - 0 Победа
3 03.10.2014 16:00 h Спартак Пд 2000 - Ботев 20000 - 4 Победа
4 11.10.2014 10:30 h Ботев 2000 - "Ботев 2002" 20001 - 0 Победа
5 18.10.2014 10:30 h Атлетик 2000 - Ботев 20001 - 13 Победа
6 21.11.2014 14:30 h Ботев 2000 - Асеновец 20004 - 0 Победа
7 01.11.2014 10:30 h Брестник 2000 - Ботев 20000 - 7 Победа
8 08.11.2014 10:30 h Марица Пд 2000 - Ботев 20000 - 8 Победа
9 15.11.2014 10:30 h Ботев 2000 - Тракия Ст 200013 - 0 Победа
10 21.03.2015 12:00 h Ботев 2000 - Спартак Бл 200013 - 0 Победа
11 26.03.2015 15:30 h Локо Пд 2000 - Ботев 20001 - 3 Победа
12 03.04.2015 10:00 h Ботев 2000 - Спартак Пд 20000 - 1 Загуба
13 23.05.2015 10:30 h "Ботев 2002" 2000 - Ботев 20001 - 0 Загуба
14 18.04.2015 10:30 h Ботев 2000 - Атлетик 20007 - 0 Победа
15 24.04.2015 17:00 h Асеновец 2000 - Ботев 20002 - 4 Победа
16 02.05.2015 10:30 h Брестник 2000 - Ботев 20003 - 6 Победа
17 09.05.2015 10:30 h Ботев 2000 - Марица Пд 20009 - 0 Победа
18 28.05.2015 16:30 h Тракия Ст 2000 - Ботев 2000 -