Деца "А" 2000 - 2014/2015
Програма на: "Ботев 2002" 2000

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 20.09.2014 10:30 h "Ботев 2002" 2000 - Атлетик 200011 - 0 Победа
2 27.09.2014 10:30 h Асеновец 2000 - "Ботев 2002" 20000 - 3 Победа
3 04.10.2014 10:30 h "Ботев 2002" 2000 - Брестник 200011 - 0 Победа
4 11.10.2014 10:30 h Ботев 2000 - "Ботев 2002" 20001 - 0 Загуба
5 18.10.2014 12:00 h "Ботев 2002" 2000 - Тракия Ст 20009 - 1 Победа
6 25.10.2014 10:30 h Спартак Бл 2000 - "Ботев 2002" 20001 - 9 Победа
7 02.11.2014 10:30 h "Ботев 2002" 2000 - Локо Пд 20003 - 0 Победа
8 07.11.2014 15:00 h Спартак Пд 2000 - "Ботев 2002" 20000 - 2 Победа
9 16.11.2014 10:30 h "Ботев 2002" 2000 - Марица Пд 20006 - 0 Победа
10 21.03.2015 10:30 h Атлетик 2000 - "Ботев 2002" 20000 - 6 Победа
11 28.03.2015 10:30 h "Ботев 2002" 2000 - Асеновец 20007 - 2 Победа
12 04.04.2015 10:00 h Брестник 2000 - "Ботев 2002" 20000 - 3 Победа
13 23.05.2015 10:30 h "Ботев 2002" 2000 - Ботев 20001 - 0 Победа
14 18.04.2015 10:30 h Тракия Ст 2000 - "Ботев 2002" 20000 - 4 Победа
15 25.04.2015 10:30 h "Ботев 2002" 2000 - Спартак Бл 200010 - 0 Победа
16 01.05.2015 10:30 h Локо Пд 2000 - "Ботев 2002" 20003 - 1 Загуба
17 09.05.2015 10:30 h "Ботев 2002" 2000 - Спартак Пд 20003 - 0 Победа
18 16.05.2015 10:30 h Марица Пд 2000 - "Ботев 2002" 20001 - 6 Победа